Înnobilări la “Bulboacă și Asociații”

Firma de avocatură “Bulboacă şi Asociații” le promovează pe Andrada Bulgaru - coordonatoare a practicii de insolvență - și pe Simona Pirtea - coordonatoare a practicii de drept penal - în poziția de Avocat Senior Coordonator, începând cu 15 februarie 2016. Aceste promovări vin în contextul unei creșteri organice în cadrul firmei, evidenţiate  încă de la sfârșitul anului trecut - când 5 alţi avocați au fost elevaţi la poziția de Avocați Seniori, respectiv George Chiocaru (drept bancar și piață de capital), Oana Drăgan (litigii și dreptul muncii), Andreea Hlihor (insolvență și litigii), Cătălin Petrea (insolvență și litigii) și Luciana Tache (fuziuni & achiziții).

„Meritocraţia face parte din ADN-ul «Bulboacă şi Asociaţii», astfel că accederea colegilor noștri la gradele profesionale superioare intervine atât ca urmare a contribuției profesionale a acestora în tărâmul activității juridice, cât și a contribuției lor la dezvoltarea Firmei și a reputației acesteia, la împlinirea misiunii «Bulboacă și Asociații». Promovarea colegilor în poziția de Avocat Senior Coordonator a necesitat susținerea și promovarea unui test internațional de competențe manageriale universale. Toate acestea, pentru a putea contribui împreună, substanțial, la misiunea pe care Firma și-a asumat-o: aceea de a crea – prin activitatea noastră juridică - ceva nobil. Suntem avocați și în același timp – prin caracterul distinctiv și de top al serviciilor juridice acordate clienților naționali și internaționali – suntem  neosteniți «cavaleri» ai României, sprijinind cu credință și loialitate clienții noștri, efortul și contribuția României la umanitate, precum și aspirațiile sale europene”, a declarat Adrian-Cătălin Bulboacă, coordonatorul firmei.

Avocatură cu nobleţe

În toamna anului trecut, firma de avocatură “Bulboacă şi Asociații” a finalizat procesul de transformare organizațională și rebranding. Noua identitate de brand a repoziţionat firma în jurul unei viziuni unice de business, aceea de a reprezenta - prin activitățile de consultanță și asistență juridică acordate clienților locali și internaționali - România, cu  credință și loialitate, sprijinind și în acest fel efortul și contribuția României la umanitate, precum și aspirațiile sale europene.

Demersul a inclus definirea crezului care ghidează activitatea avocaților, schimbarea logo-ului pentru a reflecta noile valori ale firmei, re-design-ul materialelor de prezentare online și offline, dar și relocarea într-un sediu nou, o clădire istorică, parte din patrimoniul național cultural.