COVID-19
RO EN

Continuă seria de înnobilări la Bulboacă și Asociații

Bulboacă și Asociații continuă seria de înnobilări în cadrul firmei și îi promovează pe Andrada Bulgaru – Head of General Business Law - în poziția de Partner, începând cu 19 iunie 2017, respectiv pe Claudiu Damian (litigii, drept societar & comercial, insolvență) - elevat la poziția de Senior Associate.

„Parcursul profesional al Andradei în cadrul Bulboacă & Asociații, contribuția ei la dezvoltarea Firmei și a reputației acesteia, dar mai ales pasiunea cu care îmbrățișează această profesie - pe cât de complexă, pe atât de solicitantă - au contribuit definitoriu la promovarea ei în funcția de avocat partener. Andrada este cu noi din 2011 și pe parcursul acestor ani a demonstrat reale calități de lider, a reușit să consolideze și să contribuie major la diversificarea portofoliului nostru de clienți, a creat o echipă puternică, reușind alături de aceasta să dezvolte unul dintre cele mai importante departamente din cadrul firmei, cel de insolvență”, a declarat Adrian-Cătălin Bulboacă, coordonatorul firmei.

„Claudiu este un avocat tânăr care s-a „înrolat” relativ recent în echipa Bulboacă & Asociații, în noiembrie 2015 și care a demonstrat calități umane și profesionale de excepție, aducând prin aportul său plus valoare echipei de litigii din care face parte, contribuind în acest fel la dezvoltarea Firmei în ansamblu. Accederea lui la poziția de Senior Associate este determinată de aptitudinile sale juridice de cea mai înaltă calitate, dublate de seriozitate și entuziasm”, a adăugat Adrian-Cătălin Bulboacă.

Cu un concept unic de business – acela de a reprezenta, prin activitățile de consultanță și asistență juridică acordate clienților locali și internaționali - România, precum și aspirațiile sale europene, Bulboacă & Asociații își continuă - cu  credință și loialitate - demersul în vederea angajamentului față de misiunea asumată cu ocazia noii identități de brand și a repoziţionării firmei în jurul acestei viziuni unice, de a crea ceva nobil.