Bulboacă și Asociații își consolidează practica de consultanță fiscală prin cooptarea Adrianei Stoian în poziția de Tax Partner

Bulboacă & Asociații SCA își întărește practica din zona de consultanță fiscală prin cooptarea în echipă a  Adrianei Stoian în poziția de Tax Partner. Adriana va coordona Bulboacă & Asociații Tax, entitate ce operează afiliat firmei de avocatură încă din 2013.

Cu o experiență profesională de peste 16 ani în domeniul consultanței fiscale, Adriana a fost responsabilă pentru derularea unui mare număr de proiecte privind fuziuni și achiziții, restructurări de grupuri, reorganizări de afaceri, revizuiri și audituri fiscale. 

Mă bucur să mă regăsesc în echipa Bulboacă & Asociații. Conceptul inovator al strategiei de business a Bulboacă și Asociații m-a convins să mă alătur și să contribui la misiunea pe care firma și-a asumat-o - aceea de a crea, prin activitatea noastră profesională, ceva nobil. Simt că putem construi împreună, pe termen lung, oferindu-le clienților noștri toate instrumentele necesare: servicii juridice și fiscale integrate în cadrul proiectelor complexe de fuziuni-achiziții, divizări și reorganizări, restructurări de grup, precum și servicii de consultanță fiscală acoperind toate domeniile, precum impozit pe profit, TVA, impozit pe venit și contribuții sociale, impozite și taxe locale etc.”, a declarat Adriana Stoian, Tax Partner.

Adriana a coordonat proiecte semnificative ale unor corporații naționale și multinaționale de renume care activează în diverse domenii de activitate precum retail, farmaceutic, petrol și gaze, imobiliar, energetic etc.

Avocatură cu noblețe

În toamna anului trecut, firma de avocatură “Bulboacă și Asociații” a finalizat procesul de transformare organizațională și rebranding. Noua identitate de brand a repoziționat firma în jurul unei viziuni unice de business, aceea de a reprezenta - prin activitățile de consultanță juridică & fiscală acordate clienților locali și internaționali - România, cu credință și loialitate, sprijinind în acest fel efortul și contribuția României la umanitate, precum și aspirațiile sale europene.

Demersul a inclus definirea crezului care ghidează activitatea avocaților și consultanților, schimbarea logo-ului pentru a reflecta noile valori ale firmei,  un design nou al materialelor de prezentare online și offline, dar și relocarea într-un sediu nou, clădire istorică, parte a patrimoniului național cultural.