Bulboacă & Asociații păstrează tradiția în topul IFLR 1000, ediția 2017

Bulboacă & Asociații este menționată și în acest an în topurile ediției 2017 a ghidului juridic internațional International Financial Law Review - IFLR1000, păstrând astfel tradiția începută în urmă cu 9 ani. Specializată în asistență juridică de afaceri Bulboacă & Asociații ocupă poziții de top în toate cele 5 arii de practică analizate în România: Drept bancar, Energie și Infrastructură, Finanțarea proiectelor, Piețe de capital și Fuziuni și Achiziții.

De asemenea, avocații Adrian-Cătălin Bulboacă (specializat în Drept bancar, Fuziuni și Achiziții), Cosmin Stăvaru (specializat în Energie și Infrastructură, Fuziuni și Achiziții și Dezvoltarea de proiecte) și Costin Teodorovici (specializat în Drept bancar, Fuziuni și Achiziții, Dreptul concurenței) sunt recunoscuți ca leading lawyers” în topul avocaților recomandați în România, în ariile lor expertiză.

În analiza realizată de IFLR 1000, un rol important l-au avut, pe lângă tranzacțiile și proiectele de mare anvergură în care firma a fost implicată, și referințele clienților privind serviciile juridice acordate de Bulboacă & Asociații. Unul dintre aceștia a descris echipa B&A ca fiind una „promptă, eficientă din punct de vedere al costurilor și foarte productivă”. Totodată Costin Teodorovici este caracterizat de către un client ca fiind un avocat cu “excelente cunoștințe juridice și o reacție promptă la nevoile clienților”.

Recunoașterea calității serviciilor juridice și a echipei la nivel internațional demonstrează îndeplinirea testamentului Bulboacă & Asociații, acela ca prin activitatea juridică, de înaltă calitate, oferită atât clienților din țară precum și celor din străinătate, și prin sprijinul oferit celor ce contribuie la zestrea umanității, să reprezinte România și, astfel, Europa însăși.