COVID-19
RO EN

RĂDĂCINILE NOASTRE

Înfiinţată la 1 ianuarie 2007, Bulboacă și Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Suntem implicați  în unele din cele mai sensibile si solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental.  Oferim consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții noștri întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența noastră arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.

 

NUCLEUL NOSTRU

Iată cine suntem noi. Iată care sunt valorile pe care le împărtășim. Iată care sunt ideile ce sălășluiesc în ființa noastră:

Credința. În noblețea profesiei noastre, în Dumnezeu și în valorile ce definesc traiectoria a cele ce realizăm. Credința este esența acțiunilor noastre secundă de secundă: dacă nu există o cale, prin credință ne-o vom croi.

Loialitatea. Le suntem loiali tuturor celor pe care îi servim, firmei, precum și României și aspirațiilor ei europene. 

Familia. Valorile familiei sunt cele care ne dăltuiesc personalitatea. Educația primită în copilărie în cadrul familiei ne influențează multe dintre alegerile pe care le facem apoi ca adulți. Iată de ce familia este atât de importantă.

Dăinuirea.  Ceea ce înseamnă că moștenirea lăsată de noi trebuie să fie transmisă și continuată de generațiile viitoare ce ne vor urma în firmă. 

 

CONCEPTUL NOSTRU

Ca parte a unui proces inițiat în noiembrie 2012 de regândire strategică a ființării noastre - care a primit numele de cod "Proiectul Marshall" -,  în aprilie 2015 Firma a început procesul de dezvăluire și implementare a noii sale identițăți interne și externe care să reflecteze Testamentul Firmei. 

Ca parte a punerii în practică a acestui Testament, care a necesitat modalități speciale de exprimare a substanței sale, Firma s-a mutat într-un sediu nou, o clădire monument istoric situată în strada Dumbrava Roșie nr. 10, sectorul 2, București. Alegerea acestui monument istoric construit în 1920, precum și modalitatea în care l-am restaurat sunt menite să ilustreze următoarele:

  • originea nobilă a României și a tradițiilor sale, importanța conștientizării acestei origini și a acestor tradiții, continuitatea istorică a României și afirmarea noastră ca națiune cu destin propriu, toate privite în contextul îndelungilor sale aspirații europene;
  • contribuția istorică a României la patrimoniul umanității, manifestată în special pe planul spiritualității, respectiv în artă, știință, filosofie și religie;
  • crearea unui forum în vederea acordării de sprijin viitoarei noastre contribuții, ca români cu aspirații europene, la valorile umanității.  

 

EMBLEMA NOASTRĂ

Reprezintă un blazon - un simbol al virtuților cavalerești, cu care protejăm și sprijinim prin credință și loialitate clienții noștri, contribuția României la valorile umanității și aspirațiie sale europene.