RĂDĂCINILE NOASTRE

Bulboaca & Asociatii SPARL este, în principal, o pârghie juridicâ în domeniul fuziunilor si achizițiilor corporative, respectiv în domeniul finanțărilor și restructurărilor, cu mentalitate specifică băncilor de investiții. Înfiinţată ca urmare a unui spin-off al biroului din Bucuresti al unei firme de avocati Magic Circle, Bulboacă și Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii, inca din momentul infiintarii sale, 01 ianuarie 2007. Suntem implicați  în unele din cele mai sensibile si solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental.  Oferim consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții noștri întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența noastră arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.

 

 

 

NUCLEUL NOSTRU

Iată cine suntem noi. Iată care sunt valorile pe care le împărtășim. Iată care sunt ideile ce sălășluiesc în ființa noastră:

Credința. În noblețea profesiei noastre, în Dumnezeu și în valorile ce definesc traiectoria a cele ce realizăm. Credința este esența acțiunilor noastre secundă de secundă: dacă nu există o cale, prin credință ne-o vom croi.

Loialitatea. Le suntem loiali tuturor celor pe care îi consiliem, firmei, precum și României și aspirațiilor ei europene. 

Familia. Valorile familiei sunt cele care ne dăltuiesc personalitatea. Educația primită în copilărie în cadrul familiei ne influențează multe dintre alegerile pe care le facem apoi ca adulți. Iată de ce familia este atât de importantă.

Dăinuirea.  Ceea ce înseamnă că moștenirea lăsată de noi trebuie să fie transmisă și continuată de generațiile viitoare ce ne vor urma în firmă.