COVID-19
RO EN

RĂDĂCINILE NOASTRE

Suntem o firmă românească specializată în asistență juridică de afaceri, fondată la inițiativa și sub conducerea lui Adrian-Cătălin Bulboacă la data de 1 ianuarie 2007, ziua în care România a devenit oficial țară membră a Uniunii Europene.

TESTAMENTUL NOSTRU

Prin activitatea noastră juridică, de înaltă calitate, oferită atât clienților noștri din țară precum și celor din străinătate, și prin sprijinul oferit celor ce contribuie la zestrea umanității, noi reprezentăm România și, astfel, Europa însăși.

În consecință, considerăm că este obligația noastră morală, precum și a generațiilor ce ne vor urma în Firmă de a oferi continuu servicii juridice deosebite, de înaltă calitate, dar și de a promova valorile spirituale umane prin protejarea contribuției istorice a României la tezaurul umanității, continuând - în același timp - să sprijine îmbunătățirea statutului economic și cultural al țării în contextul aspirațiilor sale europene.

 

INIMA NOASTRĂ

Iată cine suntem noi. Iată care sunt valorile pe care le împărtășim. Iată care sunt ideile ce sălășluiesc în ființa noastră:

Credința. În noblețea profesiei noastre, în Dumnezeu și în valorile spiritului uman. Credința este esența acțiunilor noastre secundă de secundă: dacă nu există o cale, prin credință ne-o vom croi.

Loialitatea. Le suntem loiali tuturor celor pe care îi servim, Firmei, precum și României și aspirațiilor ei europene. 

Familia. Valorile familiei sunt cele care ne dăltuiesc personalitatea. Educația primită în copilărie în cadrul familiei ne influențează multe dintre alegerile pe care le facem apoi ca adulți. Iată de ce familia este atât de importantă.

Spiritul uman. Suntem ființe umane. Contribuția pe care o aducem la înălțarea intelectului omenesc este factorul ce ne ajută să ne sporim cunoașterea pe plan uman. 

Dăinuirea. Noi suntem Meșteri. Ceea ce înseamnă că moștenirea lăsată de noi trebuie să fie transmisă și continuată de generațiile viitoare ce ne vor urma în Firmă. 

 

CONCEPTUL NOSTRU

Ca parte a unui proces inițiat în noiembrie 2012 de regândire strategică a ființării noastre - care a primit numele de cod "Proiectul Marshall" -,  în aprilie 2015 Firma a început procesul de dezvăluire și implementare a noii sale identițăți interne și externe care să reflecteze Testamentul Firmei. 

Ca parte a punerii în practică a acestui Testament, care a necesitat modalități speciale de exprimare a substanței sale, Firma s-a mutat într-un sediu nou, o clădire monument istoric situată în strada Dumbrava Roșie nr. 10, sectorul 2, București. Alegerea acestui monument istoric construit în 1920, precum și modalitatea în care l-am restaurat sunt menite să ilustreze următoarele:

  • originea nobilă a României și a tradițiilor sale, importanța conștientizării acestei origini și a acestor tradiții, continuitatea istorică a României și afirmarea noastră ca națiune cu destin propriu, toate privite în contextul îndelungilor sale aspirații europene;
  • contribuția istorică a României la patrimoniul umanității, manifestată în special pe planul spiritualității, respectiv în artă, știință, filosofie și religie;
  • crearea unui forum în vederea acordării de sprijin viitoarei noastre contribuții, ca români cu aspirații europene, la valorile umanității.  

 

EMBLEMA NOASTRĂ

Reprezintă un blazon - un simbol al virtuților cavalerești, cu care protejăm și sprijinim prin credință și loialitate clienții noștri, contribuția României la valorile umanității și aspirațiie sale europene.