RO EN

Diana Ștețiu

Avocat senior

Diana este Avocat Senior în cadrul B&A și membru al echipei de drept financiar-bancar și piață de capital, coordonând, în paralel, proiecte în domeniul IT.

Diana are o experiență semnificativă în consultanță oferită băncilor, fondurilor de capital privat, societăților de administrare a investițiilor, instituțiilor de plată, companiilor interesate de plăți electronice și e-money. Diana este implicată în prezent în proiecte fintech, incluzând oferte inițiale de monede (ICOs), aplicații blockchain, platforme de tranzacționare a criptomonedelor.

În plus, Diana oferă consultanță asupra tuturor aspectelor de drept societar în tranzacții și proiecte comerciale, specializându-se în vânzări de acțiuni și părți sociale, fuziuni și achiziții, divizări și transferuri de afaceri.

Înainte de a se alătura B&A, Diana a fost managing associate într-o firmă de avocatură dinamică din București. Anterior, Diana a lucrat timp de aproape șase ani în două dintre cele mai importante firme de avocatură internaționale și europene din România.

Diana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București. De asemenea, Diana deține o diplomă de licență în drept de la Universitatea Paris I: Pantheon-Sorbonne, Franța și este absolventă de master în Dreptul Afacerilor Internaționale și în Drept Privat.

Diana este o persoană care învață în permanență, având pasiune pentru tehnologiile inovatoare. Este interesată, în special, de proiecte open source și DLT. Diana este un membru activ al organizațiilor nonprofit care promovează inovația în tehnologie. Ca activități recreative, îi place să picteze în ulei și să asculte muzică clasică.