COVID-19
RO EN

Diana Rădoi

Avocat Senior

Diana este Avocat Senior în cadrul B&A, este membră a echipei de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții din cadrul firmei și este specializată în Drept Imobiliar.

Înainte de a se alătura B&A, Diana a lucrat ca avocat asociat coordonator în cadrul unei firme de avocatură asociată unei companii Big-Four, unde a acumulat o vastă experiență în gestionarea tranzacțiilor, coordonând și/sau fiind implicată în unele dintre cele mai importante proiecte din domeniul imobiliar din România.

Ea acordă asistență juridică dezvoltatorilor imobiliari locali și internaționali, atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor, oferind asistență juridică privind redactarea și negocierea întregului pachet de documente de tranzacționare, asistență la semnare și ulterior semnarii, negocierea polițelor de asigurare de titlu sau a declaratiilor si garantiilor din cadrul contractelor de transfer, asistență în domeniul inchirierilor și în rapoarte de tip due diligence.

Diana a fost implicată în tranzacții complexe care acoperă atât vânzări-cumpărări de acțiuni, cât și active, transfer de întreprinderi, asocieri în participațiune, vânzări și inchirieri, precum și tranzacții de restructurare.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membră a Baroului București. Vorbește fluent limba engleză, franceză și spaniolă.

Diana este pasionată de colecționarea vestmintelor tradiționale românești, cititul de cărți vechi, natură și voluntariat pentru ajutorarea copiilor orfani.