RO EN

Cosmin Pohaci

avocat senior

Cosmin este Avocat Senior în cadrul B&A și este membru al echipei de drept societar / fuziuni și achiziții și dreptul concurenței.

Înainte de a se alătura B&A, Cosmin a lucrat în cadrul a două dintre cele mai importante firme de avocatură din România, unde a dobândit o bogată experiență în asistarea și reprezentarea clienților în dosare complexe în ariile de practică privind concurența, proprietate intelectuală, insolvență și reorganizare, drept comercial. De asemenea, Cosmin are experiență și în domeniul litigiilor și arbitrajului internațional.  

A fost implicat în numeroase proiecte de fuziuni și achiziții, în elaborarea rapoartelor de tip “due-diligence”, în negocierea și redactarea contractelor, și oferă consultanță clienților cu privire la aspecte comerciale, de concurență, proprietate intelectuală și protecția datelor cu caracter personal.

Cosmin a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și deține diplomă de master în Dreptul Afacerilor de la aceeași universitate. De asemenea, a absolvit cursurile de master în Proprietate Intelectuală și Concurență ale prestigioasei London School of Economics. Este membru al Baroului București și al Consiliului de Mediere. Vorbește fluent limba engleză.

Printre pasiunile sale se numără muzica, literatura, pictura și filozofia. De asemenea, Cosmin este pasionat de sport, în special de tenis, pe care l-a practicat de la 7 ani.