COVID-19
RO EN

Cătălin Petrea

Avocat Partener

Cătălin este Avocat Partener în cadrul Bulboacă & Asociații și membru al echipei de servicii financiar-bancare din cadrul firmei.

Experiența lui Cătălin în proiecte de restructurare și insolvență, precum și în tranzacții bancare, cum ar fi structurarea și negocierea facilităților bilaterale și sindicalizate atât pentru împrumutat cât și pentru creditor, restructurarea datoriilor, achiziția și vânzarea de active în proceduri de insolvență, împreună cu înțelegerea solidă a pieței și a mediului de afaceri din România, contribuie la finalizarea cu succes a proiectelor în care acesta este implicat.

Cu o deosebită orientare către clienți și o capacitate de a reacționa rapid la probleme urgente, Cătălin a participat în cadrul a numeroase echipe de proiect, oferind asistență și reprezentare juridică unora dintre cele mai importante instituții financiare naționale și internaționale.

A reprezentat companii din industrii variate, cum ar fi industria farmaceutică, chimică, petrol și gaze naturale,  construcții și imobiliare și pariuri în legătură cu investițiile lor în România și în regiune.

Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și membru al Baroului București. De asemenea, are o diplomă de Master în Criminologie și Sistemele Penale Europene acordată de Universitatea Ghent din Belgia. Vorbește fluent limba engleză.

În timpul liber lui Cătălin îi place să călătorească pentru a descoperi culturi și locuri noi, dar și viața sălbatică în mediul său natural.