RO EN

Ana-Maria Beclenaș

Avocat

Ana-Maria este Avocat în cadrul B&A și membră a departamentului de drept societar / fuziuni și achiziții.

Ana-Maria acordă asistență juridică clienților naționali și internaționali cu privire la diverse aspecte comerciale și societare. Experința sa include redactarea rapoartelor de tip “due diligence”, precum și a analizelor juridice în domeniul societar.

Anterior alăturării B&A, Ana-Maria a fost membră a echipei de petrol & gaze, electricitate și energie regenerabilă din cadrul uneia dintre cele mai mari firme internaționale din România unde a dobândit experiență în realizarea de analize juridice în ceea ce privește aspecte legate de proiectele energetice, legislația și regimurile de licențiere, precum și cu privire la reglementările din domeniul gazelor naturale.

Ana-Maria este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și deține diplomă de absolvire a studiilor juridice din cadrul Universității Paris I Panthéon-Sorbonne. Este membră a Baroului București  și vorbește fluent engleza și franceza.

Ana-Maria a fost voluntar într-o asociație non-guvernmentală având ca scop dezvoltarea personală şi profesională a unei noi generații de lideri în România,  capabilă să declanșeze schimbarea prin curajul acțiunii civice.

Printre pasiunile sale se numără fotografia, plimbările în natură și lectura. De asemenea, iubește animalele, în special câinii și pisicile.