COVID-19
RO EN

Ana Chira

avocat senior

Ana este Avocat Senior în cadrul B&A și membru al echipei de drept societar și fuziuni și achiziții.

Experiența ei include proceduri complexe de due diligence, asistență în tranzacții internaționale privind achiziția și transferul de acțiuni și active, pregătirea de acorduri ale acționarilor, implementarea fuziunilor și divizărilor, precum și asistență în activitatea curentă a clienților naționali și internaționali cu privire la diverse aspecte societare și comerciale.

Înainte de a se alătura B&A, Ana a dobândit experiență ca membru al echipei de drept societar și de fuziuni și achiziții din cadrul uneia dintre cele mai mari firme internaționale din România. A fost de asemenea parte dintr-o firmă de avocatură tânără și dinamică, acordând consultanță privind aspecte comerciale, societare sau de fuziuni și achiziții.

Ana este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București. Este membră a Baroului București și vorbește fluent limba engleză.

Anei îi place să călătorească în locuri noi și să descopere diverse culturi și tradiții. De asemenea, este pasionată de muzică și îi place să citească despre istorie și psihologie.