RO EN

Alexandra Radu

Avocat Partener

Alexandra este Avocat Partener în cadrul B&A și coordonează practica de drept societar / fuziuni și achiziții și dreptul concurenței.

Alexandra are peste zece ani de experiență tranzacțională în calitate de avocat specializat pe fuziuni și achiziții. Ea este specializată în toate aspectele referitoare la fuziuni și achiziții, reorganizări corporative, restructurări post-achiziții, dreptul concurenței, redactarea și negocierea contractelor.

De-a lungul carierei sale, Alexandra a fost implicată în numeroase proiecte de importanță majoră și deține cunoștințe vaste atât în încheierea tranzacțiilor de nivel național, cât și internațional. Ea a asistat o multitudine de investitori internaționali și companii mari din România cu privire la aspecte sensibile de tranzacționare și de reglementare în legătură cu achizițiile sau exiturile lor de pe piața din România.

Înainte de a se alătura B&A, Alexandra a deținut poziția de avocat senior în cadrul uneia dintre cele mai mari firme internaționale de avocatură prezente în România unde a fost parte a echipei de fuziuni și achiziții pentru mai mult de zece ani. De asemenea, a fost partener într-o firmă de avocatură din România tânără și dinamică, coordonând departamentul de drept societar și fuziuni și achiziții pentru mai mult de doi ani.

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2005 și a devenit membră a Baroului București în februarie 2006. Ea a finalizat cu succes masteratul în Dreptul Afacerilor, tot în cadrul Universității București, în 2006.

Alexandra este căsătorită și are doi fii. Printre pasiunile ei se numără sportul (ex. tenis, fotbal, înot, handbal). Alexandra a practicat înotul de performanță în copilărie timp de paisprezece ani și a finalizat cu succes semi-maratonul din cadrul ediției din 2016 a Maratonului București. Îi place să călătorească și să petreacă timpul cu familia.