COVID-19
RO EN

Adrian-Cătălin Bulboacă

Avocat Asociat coordonator

Adrian este Avocatul Asociat Coordonator al B&A.

Înainte de a înființa B&A, între 2001 și 2006, Adrian a condus departamentul Financiar-Bancar al biroului din București al unei firme de avocatură din Magic Circle, precum și departamentul de Energie al acesteia în perioada 2001 și 2003.

Adrian are o îndelungată experiență în tranzacții bancare și financiare, cataloagele juridice internaționale selectându-l constant ca practician de prim rang în acest sector. De asemenea, are o experiență aprofundată în finanțarea proiectelor și a achiziției de active.

Adrian a fost implicat în proiecte cu un deosebit impact asupra economiei României. În 2008 și 2010, a acordat consultanță Statului Român cu privire la emisiunea de Euro-obligațiuni cu o valoare cumulată de 1,8 miliarde EUR. În 2013, a coordonat echipa B&A, gestionând o tranzacție pe piața de capital descrisă ca fiind cea mai sofisticată tranzacție din Europa.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membru al Baroului București. Adrian are un M.B.A. în International Banking acordat de City University din Seattle, Washington, D.C.

Adrian este căsătorit și are doi copii. Îi place să citească (istorie, economie, cosmologie, fizică cuantică și religie) și să urmărească filme istorice (printre filmele preferate se numără „Gladiatorul”, „Braveheart”, „300” și „Ultimul Samurai”). Îi place muzica clasică, atletismul, dar este și un fan înflăcărat al Liverpool FC și un mare admirator al legendarului Steven Gerrard. Crede că indiferent cine suntem și indiferent ce facem, trebuie să ne aducem aportul la umanitate pentru a descoperi sensul său de a fi. Firma, conceptul acesteia și colegii sunt îndrumați permanent către această credință fundamentală.