RO EN

Oana Drăgan

Avocat Senior

Oana este Avocat Senior în cadrul B&A și face parte din echipa de litigii, fiind implicată și în proiecte din sectorul comercial, al dreptului muncii și imobiliar.

Înainte de a se alătura echipei B&A, a lucrat în cadrul unei firme de avocatură internaționale, unde a acumulat o experiență bogată în dreptul muncii și al asigurărilor.

Oana se ocupă de o gamă vastă de dispute, concentrându-se pe litigii comerciale, de muncă și administrative, reprezentând clienți atât în fața instanțelor naționale cât și în fața tribunalelor de arbitraj. Are o deosebită experiență în cazuri comerciale, acordând asistență în structurarea și negocierea de tranzacții complexe, precum și în dreptul muncii, fiind implicată în proceduri de due diligence și restructurare, precum și în negocierea de contracte colective de muncă.

Oana este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și membră a Baroului București. De asemenea, a absolvit College Juridique d'Etudes Europeennes – Universitatea Paris 1 Pantheon-Sorbonne. Vorbește fluent engleza și franceza.

Oana este căsătorită și are un fiu. Familia, cărțile și călătoriile se numără printre lucrurile care o fac fericită.