RO EN

Ioana Motofei-Radu

Avocat Partener

Ioana este Avocat Partener în cadrul B&A și conduce practica de litigii și arbitraj precum și practica de dreptul muncii.

Înainte de a ni se alătura în 2007, Ioana a fost avocat în cadrul practicii de dreptul muncii a uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din România.

Ioana este un avocat pledant împătimit și conturează strategia dosarelor de litigii ale clienților B&A, concentrându-se pe găsirea de soluții viabile din punct de vedere comercial. Are o experiență bogată în acest domeniu, întrucât a gestionat de-a lungul timpului litigii în multe domenii, cum ar fi comercial, corporatist administrativ, concurențial, de muncă și fiscal. A acordat asistență și a reprezentat clienții în instanță la toate nivelurile sistemului judiciar, în fața instanțelor naționale, a instanțelor de arbitraj, a Curții Europene a Drepturilor Omului.

Experiența sa în domeniul dreptului muncii acoperă o serie de proiecte complexe, inclusiv restructurarea de personal, transferul de întreprinderi, negocierea contractelor colective de muncă sau pachetele compensatorii pentru management. De asemenea, a gestionat tranzacții imobiliare complexe, în special în sectorul agricol.

Ioana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a urmat cursurile de Master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiași universități. Este membră a Baroului București și vorbește fluent engleza.

Ioanei îi place pictura, în special impresionismul, dar este pasionată și de schi, dezbateri și romane fantastice. Dar cel mai mult îi place să petreacă timpul cu familia și prietenii.