RO EN

George Chiocaru

Avocat Senior

George este Avocat Senior în cadrul B&A, membru al echipei financiar-bancare, implicandu-se de asemenea și în tranzacții privind Piața de Capital, Telecomunicații și Aviație.

Înainte de a se alătura echipei B&A, George a fost consultant în cadrul departamentului bancar, de reglementare și conformitate al unei companii Big Four.

George are o experiență bogată în proiecte de finanțare, cum ar fi proiecte de finanțare în sectorul imobiliar și al aviației. A fost implicat în structuri de tip „cash pooling” și proiecte complexe de reglementare a sectorului bancar, finalizând, totodată, multe proiecte privind Protecția Datelor, Telecomunicații și IT.

George este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și deține un Masterat în Drept Comercial în cadrul aceleiași facultăți. În prezent, este doctorand în cadrul Academiei de Științe Economice București. Vorbește engleza și franceza.

Pasiunile lui George includ filozofia și dezbaterile pe subiecte diverse. Își petrece timpul liber călătorind și explorând pentru a afla mai multe despre locurile și culturile cu care intră în contact.