RO EN

Costin Teodorovici

avocat Partener

Costin este Avocat Partener în cadrul B&A și coordonează practica în dreptul concurenței. De asemenea, este co-coordonator al practicii financiar-bancare.

Experiența sa în domeniul concurenței include acordarea de asistență clienților cu privire la investigații ale autorităților din domeniul concurenței, inclusiv controale inopinate. Activitatea lui Costin vizează prevenția și include analize de tip „due diligence” privind activitățile de prevenție sau structurarea programelor de conformitate. Prestigioasa publicație The International Who's Who of Competition Lawyers & Economists 2012 l-a selectat ca fiind unul dintre primii opt avocați specializați în dreptul concurenței din România.

Experiența sa în sectorul financiar-bancar include acordarea de asistență unei game largi de clienți cum ar fi corporații internaționale de amploare, fonduri de investiții și bănci în cadrul proiectelor de finanțare (inclusiv finanțarea proiectelor imobiliare și a proiectelor de fuziuni și achiziții). De asemenea, s-a specializat în asigurări și alte servicii financiare precum și în redactarea și negocierea de contracte comerciale complexe.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membru al Baroului București. De asemenea, are o diplomă de Master în Drept European acordată de Universitatea Paris 1 Pantheon Sorbonne. Vorbește fluent engleza și franceza.

Costin este căsătorit și are doi copii. Este pasionat de fotografii, dar se concentrează mai mult pe fotografii de studio și procesare de imagini. Este interesat de tehnologie, în special de echipamente de sunet.