RO EN

Cosmin Stăvaru

avocat Partener

Cosmin este Avocat Partener în cadrul B&A, coordonând practica de energie și resurse naturale și practica de drept societar / fuziuni și achiziții.

Înainte de a ni se alătura, Cosmin a fost avocat în cadrul practicii de drept societar a biroului din București al unei firme de avocatură din Magic Circle.

În principal, Cosmin coordonează proiecte de energie și resurse naturale, achiziții publice și imobiliare acoperind o gamă largă de sectoare industriale, cum ar fi utilități publice, energie regenerabilă, servicii financiare FMCG, sectorul auto-moto și cel al construcțiilor. În multe astfel de proiecte este necesară o consultanță sofisticată în ceea ce privește cadrul normativ și structurarea tranzacțiilor, redactarea și negocierea unor contracte complexe sau intermedierea relației cu autoritățile publice.

Experiența sa extinsă în domeniul dreptului societar include tranzacții de structurare a activelor și proiecte de energie regenerabilă, restructurarea afacerilor sau asocieri în participațiune.

Cosmin a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membru al Baroului București. De asemenea, are o diplomă de Master în Drept European acordată de Universitatea Paris 1 Pantheon Sorbonne și o diplomă de Drept Internațional și al Drepturilor Omului acordată de Universitatea Robert Schuman din Strasbourg. Vorbește fluent engleza și franceza.

Cosmin este căsătorit și are un fiu. Îi plac sportul (tenis, ciclism, schi și înot), lectura și dezbaterile pe diverse subiecte cum ar fi fizica modernă, arta, istoria și filozofia. Îl puteți găsi ascultând muzică (de la clasică sau jazz la hard rock și alternativă) sau în sălile de concerte sau de teatru.