RO EN

Claudiu Damian

avocat senior

Claudiu este Avocat Senior în cadrul B&A și face parte din echipa de litigii.

Înainte de a ni se alătura, Claudiu a lucrat ca avocat pledant în cadrul unei firme de avocatură internaționale, unde a acumulat o solidă experiență în aspecte civile, comerciale, fiscale și administrative.

Claudiu a reprezentat importante societăți locale și străine într-o serie de litigii (inclusiv transfrontaliere) în fața instanțelor din România, în cadrul procedurilor de arbitraj și în alte proceduri necontencioase de soluționare a disputelor. De asemenea, a acordat în mod proactiv consultanță cu privire la proceduri complexe de executare silită și insolvență.

Claudiu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și Facultatea de Management Agricol din cadrul Facultății de Științe Agricole București. Este membru al Baroului București, vorbind fluent engleza și franceza.

Sportul se numără printre pasiunile lui Claudiu (ciclismul, snowboarding-ul și voleiul). Îi place să citească despre istoria și cultura română dar și să iasă în oraș cu prietenii și să petreacă timpul cu familia.