RO EN

Andrada Șerbu

avocat

Andrada este Avocat în cadrul B&A, având experiență în tranzacții de drept societar și de fuziuni și achiziții precum și în dreptul muncii.

Andrada a acordat consultanță clienților din sectorul FMCG, forestier și din industria grea, cu privire la activitățile de zi cu zi ale acestora, cu privire la aspecte comerciale și soluționarea disputelor. Are, de asemenea, experiență în aspecte de drept societar, de la înființarea societăților la restructurare, lichidare precum și redactare și negociere a contractelor comerciale. În domeniul dreptului muncii, s-a specializat în acordarea de consultanță privind conținutul contractelor de muncă, regulamentele interne și contractele colective de muncă.

Andrada a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membră a Baroului București. Vorbește fluent engleza și spaniola.

Printre pasiunile Andradei se numără călătoriile, descoperirea de perspective și culturi noi și explorarea de locuri necunoscute. Îi place sportul și intenționează să se perfecționeze în tenis și salsa.